Nieuwe aanvraag

Hebt u problemen met uw voeten of met lopen? Dan kan een individuele aanpassing aan uw schoen, een steunzool of een orthopedische schoen veel voor u betekenen. Het voorschrijven van orthopedisch schoeisel gebeurt door uw specialist. Tijdens uw eerste afspraak wordt uw maat genomen en uw gegevens genoteerd. Op basis hiervan wordt de orthopedische voorziening gemaakt.

Bekijk het modellenboek voor dames-, heren- en kinderschoenen.

Hebt u problemen met uw voeten of met lopen? Dan kan een individuele aanpassing aan uw schoen, een steunzool, semi- orthopedische schoen, of een orthopedische schoen veel voor u betekenen. Het voorschrijven van orthopedisch schoeisel gebeurt door uw specialist. Tijdens uw eerste afspraak wordt er maatgenomen en uw persoonlijke gegevens genoteerd. Op basis hiervan wordt de orthopedische voorziening gemaakt.

Onze orthopedisch schoentechnicus is de specialist op het gebied van orthopedische schoenvoorzieningen. U wordt naar hem doorverwezen door een revalidatiearts, orthopedisch chirurg of reumatoloog.

Samen met u bespreekt de schoentechnicus uw voetklachten. Tijdens het onderzoek worden alle gegevens van uw voeten en uw looppatroon vastgelegd. In combinatie met de gegevens van uw verwijzend arts krijgt u deskundig individueel advies over comfortabel en functioneel aangepast schoeisel. Het onderzoek en het aanmeten kan bij ons locatie gebeuren, maar eventueel ook op een andere gewenste locatie.

De schoentechnicus neemt de tijd om met u de keuzemogelijkheden door te spreken. U kunt uiteraard uw voorkeur van model schoen, kleur en kwaliteit aangeven. In ons orthopedische bedrijf maken wij vervolgens op ambachtelijk wijze: uw orthopedische schoenvoorziening, uw aanpassingen aan confectieschoeisel of uw steunzolen.

Desgewenst leveren wij ook orthopedische maatpantoffels en –sandalen. In overleg met u wordt er gekozen voor het vervaardigen van een aanpassing aan uw confectieschoen. Bijvoorbeeld een verhoging, een steunzool of een volledig op maat gemaakte voorziening.

 

’s Heeren Loo Orthopedie werkt samen met Rondom Podotherapeuten en ProVoet Pedicure.

'U waardeert ons gemiddeld met een 9,2'

Bron: Tevredenheidsonderzoek onder klanten in 2017

Contracten zorgverzekeraars

Ook in 2018 kunt u met alle zorgverzekeringen bij ons terecht. Het geeft geen financiele gevolgen voor u.'s Heeren Loo Orthopedie heeft voor alle zorgverzekeringen een passende oplossing.
 

Voor overige vragen kunt u ons bereiken via 088-0372032 of [email protected]