Instrumentmakerij

Veel mensen in ons land zijn om uiteenlopende medische redenen aangewezen op orthopedische hulpmiddelen. Of het nu gaat om gewrichtsklachten, problemen met bewegen of lichaamshouding. Een orthopedisch hulpmiddel, zoals een brace of een korset kan voor u dan een uitkomst zijn. Onze orthopedisch technicus is deskundig op het gebied van orthopedische hulpmiddelen, confectie of op maat gemaakt.

Het voorschrijven van een orthopedisch hulpmiddel gebeurt door uw huisarts of specialist zoals een revalidatiearts, orthopedisch chirurg of reumatoloog. Tijdens de eerste afspraak vindt er een onderzoek plaats en bespreekt de orthopedisch technicus uw klachten. In combinatie met de gegevens van uw verwijzend arts krijgt u dan deskundig en individueel advies over welk orthopedisch hulpmiddel het beste past bij uw vraag.

Bij orthopedische hulpmiddelen kunt u denken aan enkel-, voet-, knie-, of polsbraces, korsetten of protheses. Deze orthopedische hulpmiddelen zijn bij ons verkrijgbaar als confectie hulpmiddel of individueel op maat gemaakt.

Voor het maatwerk hebben wij verschillende mogelijkheden. In overleg kunnen we het uiterlijk van het orthopedisch hulpmiddel op maat naar uw wensen aanpassen in kleur en materiaal wat bij ons beschikbaar is.  In de werkplaats van ons orthopedisch bedrijf wordt uw hulpmiddel vervolgens met de hand gemaakt.

Als u vragen, klachten of problemen heeft, die te maken hebben met uw orthopedisch hulpmiddel, dan kun u altijd contact met ons op nemen. Neem altijd contact op als u het idee heeft dat de pasvorm van uw orthopedisch hulpmiddel niet meer goed is.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met het secretariaat van 's Heeren Loo Orthopedie via: 088-0372030  of via de mail [email protected].
 

Contact

 

088-0372030
[email protected]